Олександр Терен презентував у Луцьку свою книгу «Історія впертого чоловіка»

06 Грудня 2023, 15:20
Олександр Терен ФОТО 638
Олександр Терен

Військовослужбовець Збройних Сил України, ветеран російсько-української війни Олександр Будько, відомий за позивним «Терен», приїздив до Луцька, аби презентувати свою автобіографічну книгу «Історія впертого чоловіка».

Він розповів, чому вважає свою книгу своєю дитиною, зізнався, що ніколи не їв їжу з МакДональдза та поділився історіями з власного життя. Зустріч з Тереном відбулась у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків. На захід завітало понад 150 людей, серед них була й журналістка Район.Культура.

Терен каже, що писав книжку дев'ять місяців. Він хотів описати власні переживання, пережиті на війні. 

«Я почав робити якісь виписки з військової буденщини, всього, що зі мною відбувалось, з моїми побратимами. Без ніяких видумок, художнього забарвлення. Я писав дійсно всі наші емоції, інколи зберігав наші діалоги», – розповів ветеран.

Оскільки Олександр – не письменник, а колишній бариста, щоб оформити усе в книгу, він навчався на спеціальному письменницькому курсі. Багато в чому йому допоміг Любко Дереш

Тож каже, що книга – це ніби дитина. Він виношував її, народив, а зараз виховує – їздить різними містами та розповідає про неї. На зустрічі присутні могли придбати книгу та підписати її у автора.

В межах зустрічі усі присутні ознайомились із новим соціальним проєктом Better Mobillity, а також мали змогу долучитися до збору коштів на виготовлення тактичної медицини Volwest Hub.

Better Mobillity – це мобільний додаток на базі інтерактивної мапи, що наповнюватиметься користувацькими оглядами громадських локацій на предмет доступності і оцінюватиметься, рейтингуватиметься алгоритмом. Оскільки Терен і є одним із представників маломобільних груп в Україні, він підтримав цю соціальну ініціативу. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024