TVORCHI, Паліндром, PARFENIUK: 10 українських музичних прем'єр тижня

12 Серпня 2023, 10:02
TVORCHI, Паліндром, PARFENIUK ПІДБІРКА 1640
TVORCHI, Паліндром, PARFENIUK

Українські музиканти щотижня дивують своїми пісенними прем'єрами. 

OLIVAN, TAYANNA, VLADA K & KOLAПаліндромГанна ПольськаThe Budchuk & ANSTAYTVORCHIMamaRikaPARFENIUKПросто Макс – журналісти Район.Культура зібрали добірку музичних новинок тижня.

OLIVAN – Але, коли

Cпівак з Луцька Валентин Мушинський під псевдонімом Olivan презентував нову пісню «Але коли». Пісня ілюструє, особисті переживання автора. Говорить про те, що людина здатна пройти випробування і перешкоди, з якими стикається протягом життя та передає почуття сили впоратися зі складними ситуаціями.

Читайте також: Я собі це не так уявляв: перший рік співака Olivan

TAYANNA – Вітер у волоссі

Пісня «Вітер у волоссі» була написана понад 2 роки тому, але тільки зараз буде видана. Адже композиція про важливе — вміння бути самим собою, кохати і ловити красу від того, що нас оточує. Бо все, що з нами стається, є не випадковим.

«Уяви, наче ти їдеш на самокаті, вітер грає твоїм волоссям і ти деколи зупиняєшся, щоб усвідомити красу прожитого життя, а потім продовжуєш шлях. Ця робота про цінність кожної миті та те, що завжди треба бути собою. Світити своїм світлом, кохати, радіти і бути вдячним. Навчитись приймати свої всі емоції і почуття», — поділилась співачка.

The Budchuk & ANSTAY – Київ

«Київ» – один із треків дебютного мініальбому луцького діджея Артема Будчука

«Я поставив музику на перше місце, а разом з тим своє життя на паузу! Я шукав свій звук, переживав весь спектр емоцій, що здатна відчувати людина та просто писав! Життя поєднувало мене з унікальними людьми, які писали про те, що в мене на душі і що ховалось у серці, а я їм цього жодного разу не сказав! Я горів своїми мріями та цілями і не помітив, що це полумʼя руйнує все, що навколо! Я не знав як поєднати, але поєднав! Я думав, що знайшов себе та не знайшов! Я ще маю, що сказати! Мене звати Артем Будчук! І це мій «Будинок з музикою», – написав Артем у соцмережах.

Читайте також: Парова машина: як галицька піснярка та луцький діджей очолили тренди ТікТока

Паліндром – Саудаде

Третій сингл з майбутнього мініальбому Паліндрома «Найліпші питання собі». 

«Якось мені написав хороший знайомий, слухач моєї музики, одну цікаву історію про пісню Радість моя: він вмикав її португальцям і намагався перекласти, пояснити слова про скорботну радість. Португальці описали те, що зрозуміли, як саудаде. Це і стало відправною точкою до цієї пісні. Перед очима муляє щось, що ніколи вже не повернути в ці дні... Але і не хочеться», – каже автор пісні.

PARFENIUK – Поряд

Новий трек від автора хіта «Провела екскурсію». Parfeniuk впевнений, що лише рефлексуючи та показуючи справжні відчуття, може вийти справжній хіт, саме так і був написаний новий сингл «Поряд». У новому кліпі артист показав свою другу половинку, відому Тік Ток-блогерку Simbochka, яка відмовилась від свого звичного образу та вперше у медійному просторі показала себе без яскраво виражених стрілок та чорних лінз.

TVORCHI – I Can't Stop

«I Can’t Stop – дебютний епізод нашого п'ятого повноформатного альбому, реліз якого планується вже цієї осені. Він про пʼянке кохання, що збиває з ніг. Це історія з паралельної реальності, з іншої планети, яку ми відкриємо для вас зовсім скоро», – кажуть учасники гурту TVORCHI.

VLADA K & KOLA – Вірте люди у дива

«Потрібно не знецінювати свої дитячі мрії і вірити, що вони обовʼязково мають здійснитися. Головне – наполегливо працювати над ними та не втрачати віру в себе і в дива. Тому якщо хтось скаже, що твої бажання занадто нереальні, не треба це сприймати серйозно. Варто не забувати, що навіть найбільші досягнення колись теж були просто мріями. Я вірила і зі мною сталося неймовірне диво, адже пісню «Вірте люди у дива» написала неймовірна співачка, яку я дуже люблю – лірична душа KOLA, і ми разом її заспівали для кожного з вас!» – зазначила VLADA.

Ганна Польська — Дура (Сумніваюсь у собі)

«В пориві легкої злості через дурацький коментар під нашим інтерв‘ю я написала щиру і трохи зухвалу пісню. Я одразу відчула, що вона не пасує ніжному музичному стилю, який ми вже 3 роки створюємо в Tember Blanche, але я дуже хотіла її випустити. Так народився проєкт «Ганна Польська» — гра слів, що походить від мого прізвища. Не називайте мене Ганною, бо мене й досі звати Саша. Не сприймайте цю пісню надто буквально, але вчіться відділяти конструктивну критику та необґрунтовані хейтерські коментарі», – пояснює історія створення пісні Олександра Ганапольська.

MamaRika – Останній день

«Якби це був мій останній день, що б я робив? На жаль, це питання мало не щодня задає собі кожен українець, бо ми просто не знаємо, що буде завтра. І в такі хвилини перед очима пролітають найкращі моменти твого життя… Ця пісня є нагадуванням того, що всі ми маємо жити це життя, тут і зараз, цінуючи кожну мить!» – зазначила співачка.

Просто Макс – Якого милого?

«Якого милого?» – дебютний реліз Просто Макса. Цей трек завірусився у TikTok та зібрав понад 100к переглядів і став поштовхом до серйозної музичної кар'єри.

«Ну якщо щиро, то я вже два місяці ніде не працюю і хочу стати популярним, щоб навколо мене було багато красивих дівчат і замовляти собі піцу коли захочу», – говорить артист.

«Якого милого?» – це стьоб, іронія, експеримент та загравання з контрастами, як в музиці так і в тексті.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024