Jerry Heil заснувала новий музичний лейбл

08 Липня 2023, 20:33
Jerry Heil 437
Jerry Heil

Українська співачка Jerry Heil стала продюсеркою та заснувала власний лейбл.

Про це артистка повідомила на ютуб-шоу «20:23». Лейбл має назву Nova. 

«На наших теренах це називається так. Тому що за кордоном продюсер – це той, хто продюсує музику. Але я думаю, що наші люди це розуміють як «той, хто має лейбл, просуває артистів», – пояснила свій новий статус Jerry Heil.

Першою підопічною лейблу стала Vitaliia – Віталія Грицак

«У ній є ідея, вона загоряється і робить. І вона не думає, скільки вона на це витратить грошей чи сил. Вона так відчуває. Вона дуже тендітна дівчинка, і я хочу, щоб ширший загал з нею познайомився», – розповіла про Vitaliia співачка.

Вона поділилась, що лейбл Nova відрізнятиметься від тих, хто існує зараз на музичному ринку.

«У нас в принципах – новий погляд на шоубізнес. Те, що для мене дуже важливо, – чесність», – зазначила артистка.

Jerry Heil заявила, що вдячна соцмережам та OnlyFans, що вони закрили собою потреби людей, які прагнуть дивитись на голі тіла. Тому музиканти можуть займатись просто музикою.

«Вони розширюють рамки, і ти не хочеш цього від музикантів. Раніше ця сфера була єдиною сферою, де «голодні» люди могли подивитись на красивих дівчат у спідній білизні. На жаль, це працювало ось так. Тому артистів завжди роздягали. А зараз нарешті не так. Ти можеш просто бути собою, можеш бути без мейкапу, в розтягнутій футболці. І чують сенси нарешті, а не дивляться на тебе, як на їжу», – додала Jerry Heil. 

Нагадаємо, що раніше Jerry Heil співпрацювала з лейблом ENKO.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024