Фільм зі згадкою про футболістів з Рівненщини та Закарпаття отримав премію «Еммі»

23 Травня 2023, 18:31
Данило Богуславський під час гри в американський футбол. Фото: надано hromadske 537
Данило Богуславський під час гри в американський футбол. Фото: надано hromadske

Фільм про українських футболістів на війні «Хто, якщо не ми» Кайла Брандта отримав нагороду на спортивній премії «Еммі». Присвятили її закарпатському спортсмену та військовому ЗСУ – Данилу Богуславському, який загинув на війні.

Про це повідомили на інстаграм-сторінці Української ліги американського футболу.

«Сьогодні вночі відбулась надзвичайно знакова подія для Української Ліги Американського Футболу і для всіх наших гравців, тренерів, суддів і фанатів, які захищають Україну на фронті! Для сімей полеглих Героїв УЛАФ. Для всіх, хто може грати і тренуватись під світлим небом України. Вночі, відбулось нагородження The Sports Emmy! І фільм від NFL 360, від наших справжніх друзів Кайла Брандта, Трента Купера та Райана Сміта – Who If Not Us – отримав заслужену нагороду в номінації Outstanding Interactive Experience – Original Programming», – йдеться у дописі.

Читайте також: Всеукраїнський турнір із флаг-футболу пам'яті Героя Данила Богуславського. ФОТОГАЛЕРЕЯ

Також представники Української ліги американського футболу подякували Кайлу Брандту, за те, що присвятив цю нагороду загиблому Данилу Богуславському. Він загинув 16 жовтня поблизу села Нова Кам'янка Херсонської області під час мінометного та артилерійського обстрілу російських військових. Захиснику було 32 роки. Він був гравцем клубу «Ужгородські лісоруби», а також триразовим чемпіоном України з американського футболу.

Читайте також: Загиблий футболіст з Рівненщини, який захищав Україну, потрапив у документальний фільм NFL Network

Окрім Данила Богуславського, у фільмі також згадують про футболіста з Рівненщини, 19-річного військового, гравця здолбунівського клубу «Орли» Олександра Акініна. 14 березня 2022 року він загинув під Лисичанськом на Луганщині. 

Стрічку можна переглянути за посиланням

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024