Енджі Крейда презентували нову пісню: через годину її видалили з ютуб-каналу. ОНОВЛЕНО

13 Березня 2023, 23:32
Кадр з кліпу ОНОВЛЕНО 20355
Кадр з кліпу
Рівненський гурт «Енджі Крейда», який прославився відьмацьким хітом «Враже», презентував нову пісню із назвою «Перевзуті».
 
Прем'єра кліпу відбулася 23 лютого, та через годину відео видалили з ютуб-каналу гурту – нібито за порушення авторських прав Best Music.
 
ОНОВЛЕНО: 13 березня кліп розблокували на платформі ютуб. 
«23 лютого 2023, за день до дати нападу росії на Незалежну Вільну Україну. Ще рік тому, в цей день, багацько українських артистів їздили в росію з концертами. Це була норма. Ефірний простір був наповнений російськомовним контентом. Війна і вони швиденько перевзулись. Такі патріоти, що вс..тись. А наші тіві та радіо швиденько почали їх відбілювати. Давайте уявимо, що десь в паралельній реальності путін переміг. Питання: Хто з артистів України лишився на сцені? А хто зник назавжди? Тому, коли ти йдеш на виступ чергового артиста, тримай цю уявну картинку в своїй голові. Позбувай свій музичний простір від перевзутої гниди!!», – йшлося в описі кліпу.

Нагадаємо, відео заблокували нібито за порушення авторських прав від користувача Best Music. За словами Енджі, вони використали ролики з російських каналів типу ТНТ. 
«А наше українське, пожалілось, впевнюючи ютуб в тому, що авторське право на пісню мають вони!!! Слухаєм, репостимо і вболіваємо за Наших!!!», – додали музикантки.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024