У Рівному провели концерт для людей, які боряться з онкологією

06 Лютого 2023, 13:32
Концерт 718
Концерт
У приміщенні Рівненського обласного протипухлинного центру відбувся концерт «Квітка Надії», організатором якого стали колектив Міського Будинку культури.
 
Захід присвячений Всесвітньому дню боротьби з онкологічними захворюваннями. Про це повідомили на сторінці Управління туризму і культури.
 
Головний лікар Рівненського обласного протипухлинного центру Григорій Максим‘як та директорка Міського будинку культури Ольга Стельмах об‘єдналися в бажанні підтримати людей, які борються з онконедугою та нагадати усім про цінність людського життя.
Концертну програму творчих колективів МБК побудували на піснях, які виконувала американська співачка українського походження Квітка Цісик. Вона боролася з раком молочної залози 7 років, хоча після встановленого діагнозу їй прогнозували жити не більше як рік.
 
Глядачами були пацієнти та працівники закладу, а також, ті хто вже подолав хворобу.

Учасниками концерту стали: Іванна Місюк, Людмила Скрипка, Тетяна Бенедюк (тріо «Срібна терція), Катерина Василенко (гурт «Цвіт папороті»), Ілля Кубай, Тетяна Батейко, Мирослава Толочик (гурт «Лісова пісня»), тріо «Любисток», хор «Фантазія». Сценарій: Ірина Ящук. Звук: Олексій Абрамчук, В’ячеслав Земінський.
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024