До дітей Свалявської громади завітав святий Миколай

21 Грудня 2022, 12:05
До дітей Свалявської громади завітав святий Миколай 118
До дітей Свалявської громади завітав святий Миколай

Третій рік поспіль у Свалявській громаді діє акція: «Напиши листа Миколаю», яку започаткувала та підтримує сім'я меценатів Суботовських. Її ідея полягає в тому, що діти-сироти, діти позбавлені піклування, або ті що опинилися у склалних життєвих обставинах пишуть листа Миколаю з омріяними подарунками, після чого передають їх Миколаю. А вже 18-19 грудня дітки отримують подарунки особисто з рук святого Миколая.

Цьогоріч, продовжуючи хорошу традицію, святий Миколая завітав до 50 діточок з Свалявського центру реабілітації, Закарпатського обласного будинку дитини та дітей з малозабезпечених сімей, дітей з патронатних родин, а також дітей ВПО.

До дітей завітав Миколай на феєричному підсвіченому мікроавтобусі, чим і зробив справжнє свято.

Серед подарунків були планшети, велосипеди, телефони, санчата, одяг та солодощі... Як кажуть організатори, намагаються виконати всі побажання діток, які вони висловили у своїх листах, адже особливо у такий важкий час треба підтримувати в дітлахів віру у диво. 

Мені особисто приносить велике задоволення здійснювати дитячі бажання. Три роки тому я започаткувала цю акцію, і з того моменту це мотивує мене дарувати подарунки дітям. Інколи мене запитують, чому ми купуємо дорогі речі, до прикладу, велосипед, коли за ті кошти можна придбати подарунки декільком діткам. Але я відповідаю: це дитячі бажання, ви не уявляєте, наскільки важливо і приємно їх здійснювати!, – зазначила засновниця акції Марія Суботовська.

До благодійної акції долучились працівники відділу у справах дітей Свалявської міської ради. 

Дякуємо Володимиру та Марії Суботовським, що в такий нелегкий час турбуються про сиріт та завжди відкликаються на допомогу діточкам, – зауважила Антоніна Полянич.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024