У Луцьку запрошують долучитися до круглого столу «Космогонія – це про народження чи про смерть?»

20 Грудня 2022, 14:49
Створення Космогонії 1784
Створення Космогонії
У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбудеться круглий стіл «Космогонія – це про народження чи про смерть?».
 
Спікери та учасники заходу зможуть обговорити: для чого досліджують космогонію, як «Хтось, якимось чином, створив щось та когось, та про те, для чого все це». Про це журналістам Район.Культура розповіли організатори.
«Ми також хочемо подискутувати на тему «Де все взялося, де взялися ми і що з нами буде?». Про «Рух від хаосу до порядку і чим все це закінчиться», – кажуть організатори заходу.
Круглий стіл відбудеться 21 грудня о 15:00 у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків – в межах освітнього проєкту «Космогонія». Вхід вільний.

У програмі:

15:00 – 16:30 

Погляди спікерів із різних сфер на космогонію і діалог з учасниками:
 
Віктор Корсак  – куратор проєкту «Космогонія», доктор економічних наук, кандидат медичних наук, голова Ради директорів VolWest Group, фундатор Музею сучасного українського мистецтва Корсаків.
 
Петро Антип – художник проєкту «Космогонія», знаковий український митець, український скульптор, письменник.
 
Зоя Навроцька – мистецтвознавиця, заслужена працівниця культури України, завідувачка Художнього музею міста Луцька.
 
Світлана Чибирак – кандидатка історичних наук, доцентка кафедри музеєзнавства, пам’яткознавства та інформаційно-аналітичної діяльності Волинського національного університету імені Лесі Українки.
 
Вікторія Соколова – кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри теорії літератури та зарубіжної літератури Волинського національного університету імені Лесі Українки.
 
Андрій Семенов – доцент кафедри політології та публічного управління Волинського національного університету імені Лесі Українки, автор понад 30 статей та тез
 
Галина Яструбецька – докторка філологічних наук, професорка кафедри української літератури Волинського національного університету імені Лесі Українки, доцент, членкиня Національної спілки письменників України, лауреатка Міжнародної літературної премії імені Григорія Сковороди «Сад божественних пісень».
 
Наталія Курилюк – сертифікована астрологиня, астропсихологиня та рунологиня, трекерка холодинаміки. Допомагає людям зрозуміти їх життєві та кармічні задачі, таланти та призначення.

17:00 – 18:30 

Майстер-клас від художника проєкту «Космогонія», Петра Антипа

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024