У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва провели інтелектуальну гру «Стефаник поза часом»

30 Листопада 2022, 15:22
Учасниці інтелектуальних перегонів «Стефаник поза часом» 662
Учасниці інтелектуальних перегонів «Стефаник поза часом»

Учениці Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою змагалися між собою в інтелектуальних перегонах «Стефаник поза часом».

Захід відбувся 29 листопада в хабі Мераба Волинської обласної бібліотеки для юнацтва. Про це повідомили на фейсбук-сторінці бібліотеки.

«Мозкоборець» був присвячений знаковій постаті української літератури – новелісту Василю Стефанику, 150-літній ювілей з дня уродин якого відзначали минулого року. Протистояли одна одній дві команди ліцеїсток.

«Зізнаємось, що у чомусь вони нас подивували, і то приємно, бо публіка та, хоч і молода та рання, але, як то кажуть, має олію в голові. Дівчата виявились і обізнаними, і кмітливими, хоча й деколи дещо поспішними та гарячими, що, можливо, й завадило їм набрати зайвого бала, але зате файно зігріло та надало яскравої емоційної барви нашій забаві. Та й, відкинувши зайву скромність, ми також вповні можемо зауважити, що і нам є чим пишатися, бо вигадали для них не такі вже й прості завдання і робили те з істинною любов’ю до своєї справи, тому й вийшло усе те в нас геть небанально», – зазначили у дописі.

По завершенню перегонів учасниці отримали призи, та, за словами організаторів, нові знання й бажання повернутися. 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024