Присвячена Дані Дідіку: Флайза презентували нову пісню

15 Листопада 2022, 11:03
Кадр з кліпу 1238
Кадр з кліпу

Луцький гурт «Флайза» презентував третю пісню, написану у часи широкомасштабного вторгнення росії – «Мої крила».

За словами музикантів,  композиція була створена під емоціями від жахіть, які пережила Україна в Бучі, Ірпені, Бородянці, Андріївці та інших населених пунктах. Весь світ тоді сколихнувся від побаченого. Журналісти Район.Культура дізналися про це із соцмереж гурту.

«Зрештою, звірства загарбників на цьому не завершились, а отже і ми не маємо права мовчати та забувати про це. Дякуючи нашим Збройним Силам ті території тепер звільнені. Проте роботи ще непочатий край. В тому числі і у митців. Текст пісні та мелодія просто вилились на аркуш і у диктофон завдяки творчим посиденькам Тіми та Дмитра Кухарука – давнього приятеля гурту «Флайза», – розповідають флайзівці.

А вже згодом у домашніх умовах відбулось накопичення усіх матеріалів. Зведенням, правками аранжування та мастерингом треку займався ще один друг колективу – гітарист гурту Mad Heads Стас «Red» Семілєтов на RedHome Studio. 

«Користуючись нагодою, дякуємо вам, хлопці. Відеокліп на пісню «Мої крила» зрежисував та відзняв Володимир Сущ. Молодий хлопець, який фактично сам придумав ідею відео та втілив її у життя. А допомогли із технічною реалізацією Володимиру ще два класних луцьких оператори – Назар Дубина та Max Fine. Це відео ми вирішили присвятити Дані Дідіку, якого вбили через бажання бути українцем», – додають музиканти.

Нагадаємо, що першими двома піснями «Флайзи» за час повномасштабного вторгнення росії в Україну стали «Паляниця» та «2 фронти».

Читайте також: «Паляниця»: на пісню луцького гурту «Флайза» записали ремікс

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
24.04.2024