Мукачівські хористи взяли участь у міжнародному конкурсі у Франції

04 Серпня 2022, 10:13
Конкурс 807
Конкурс

Мукачівський хор хлопчиків та юнаків взяв участь у 33 Міжнародному молодіжному музичному фестивалі «Eurochestries Charente Maritime», Франція. Конкурс ще триває.

Про це 3 серпня повідомили на фейсбук-сторінці Мукачівського відділу культури та мистецтв.

« З великою приємністю ділимося світлинами з відкриття 33 Міжнародного молодіжного музичного фестивалю «Eurochestries Charente Maritime», що проходить у французькому місті Шаранте Маратіме та участь у якому бере наш хор хлопчиків та юнаків Мукачівської хорової школи під керівництвом заслуженого діяча культури України Володимира Волонтира», — йдеться в повідомленні.

Після традиційного урочистого відкриття, концертну програму фестивалю розпочав Мукачівська хорова школа хлопчиків та юнаків державним гімном України. Присутні стоячи аплодували юним хористам. У представленні концертної програми керівник хору Володимир Волонтир зазначив, що свій виступ вони присвячують ЗСУ.

33 Міжнародний молодіжний музичний фестиваль «Eurochestries Charente Maritime» участь у якому беруть понад 330 музикантів у віці від 15 до 25 років, проходить під знаком підтримки України.

Читайте також: У Мукачеві відкрили благодійну виставку «Не на тих напали»

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024