Мультфільм «Мавка. Лісова пісня» покажуть у франкомовних країнах

12 Липня 2022, 12:34
«Мавка. Лісова пісня» 3469
«Мавка. Лісова пісня»

Universal Pictures Content Group придбали повний пакет прав на показ українського анімаційного повнометражного фільму «Мавка. Лісова пісня» у Франції та усіх франкомовних країнах.

Про це повідомили на офіційній сторінці мультфільму у фейсбуці.

Мультфільм покажуть зокрема у франкомовній Бельгії, Канаді, Швейцарії, Люксембурзі, Монако, франкомовній Африці та на території заморських володінь Франції.

«Компанія зосередить усі зусилля, щоб «Мавку» побачили в усіх куточках франкомовного світу, тому спочатку вони проведуть широкий кінотеатральний прокат нашого анімаційного фільму, згодом — відбудеться вихід на VOD-платформи, випуск DVD та показ на телебаченні», — кажуть творці «Мавки».

До дистрибуційного пакета Universal Pictures Content Group входять анімаційні франшизи «Бридкий я», «Співай», «Бебі бос», а відтепер — і «Мавка».

Нагадаємо, що права на показ «Мавки» вже продано на більш ніж 20 міжнародних територій. Нещодавно до цього списку додалась Скандинавія, а також Греція та Монголія — угоди щодо прем'єри фільму в цих країнах були укладені під час цьогорічного Каннського кіноринку. 

Читайте також

Довідково: «Мавка. Лісова пісня» — український ЗD-мультфільм за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня» та образів народної міфології. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024