«Україна у вогні… і Мавка у вогні»: творці «Мавки» поділилися особливими ескізами з мультфільму

06 Квітня 2022, 14:58
«Україна у вогні… і Мавка у вогні»: творці «Мавки» поділилися особливими ескізами з мультфільму 5069
«Україна у вогні… і Мавка у вогні»: творці «Мавки» поділилися особливими ескізами з мультфільму

Творці анімаційного повнометражного фільму «Мавка. Лісова пісня» презентували особливі ілюстрації та ескізи з мультфільму, якими не планували ділитися до виходу стрічки, щоб зберегти сюжетні сюрпризи.

Ілюстрації та ескізи виклали на своїй сторінці у Facebook.

«Зараз цими малюнками хочемо сказати: так, наша люба Мавка — мила і добра, ніжна і чуйна Душа Пралісу, його Берегиня. Але в момент загрози, у ту саму мить, коли треба захистити лісовий народ від загибелі, вона стає сильною і сповненою справедливої люті — вогняною! І ця її сутність несе смерть жорстокому та підступному ворогу!

Майже всі у нашій команді такі самі мами й тати, як і ви, наші дорослі прихильники. І наше серце завмирає від болю і жаху через страждання, які принесла ця страшна війна українським дітям. Кожному з нас.

У ці надважкі й трагічні дні ми, творці проєкту, залишаємось відданими нашій країні та нашій «Мавці». Навіть у воєнних умовах аніматори продовжують працювати над мультфільмом, щоб він вчасно вийшов на екрани та об’єднав усіх нас у момент нашої перемоги.

«Ми вистоїмо, переможемо, прийдемо на прем’єру в кінотеатри і дізнаємося, в який момент сюжету лагідна Мавка стає войовничою!» — кажуть творці мультфільму.

Ми віримо в те, що Україна має мужніх Захисників і справжніх Берегинь, знаємо, що добро завжди перемагає і цьому вчимо наших дітей.

Слава Україні!» — йдеться в дописі.

Читайте також: Презентували трейлер та зіркові голоси анімаційної стрічки «MAVKA. Лісова пісня»

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024