Бен Стіллер відвідав українських біженців та зустрівся з Зеленським

20 Червня 2022, 20:12
Бен Стіллер з Володимиром Зеленським ФОТО, ВІДЕО 1843
Бен Стіллер з Володимиром Зеленським

Голлівудський актор і посол доброї волі ООН Бен Стіллер прибув на польсько-український кордон, щоб зустрітися з українськими біженцями і відвідав Львів, після чого побував на Київщині та зустрівся з Володимиром Зеленським.

Про це повідомило Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в твіттері.

«Посол доброї волі УВКБ ООН Бен Стіллер перебуває сьогодні на кордоні з Україною, щоб зустріти сім’ї, чиє життя було розірвано війною та насильством, поділитися історіями про вплив війни на людину та посилити заклики до солідарності», – йдеться у повідомленні на сторінці УВКБ ООН.

Нагадаємо, раніше із таким самим візитом до України приїздила Анджеліна Джолі

Сам Бен Стіллер у своєму твіттері написав, що перебував у пункті пропуску Медика.

«Я зустрів сім’ї, які втекли від війни в Україні, залишивши близьких, не знаючи, коли зможуть повернутися додому. Я дуже вражений представниками Агенції ООН у справах біженців і тим, наскільки вони віддані підтримці людей», – йдеться у повідомленні.

Також, у суботу 18 червня актора помітили у Львові, як той гуляв в центрі міста біля пам'ятника Шевченку. Також є фото, де Бен Стіллер розмовляє із перехожими на одній із центральних вуличок міста. 

20 червня актор відвідав Ірпінь і Макарів. Після чого й зустрівся особисто із президентом України Володимиром Зеленським.

«Українці відчувають підтримку всього світу, багатьох відомих людей. І візит Бена Стіллера укотре це підтверджує. Ваша поїздка до Ірпеня та Макарова, зустрічі з нашими людьми багато про що говорять. Цінуємо, що в цей непростий для нашої країни час ви поруч», – звернувся Зеленський до актора зі своєї сторінки в соцмережі.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024