Kalush Orchestra з Притулою продали на аукціоні панаму і приз з Євробачення

30 Травня 2022, 09:32
Скріншот з відео ОНОВЛЕНО 6482
Скріншот з відео

Український гурт, переможець Євробачення-2022, Kalush Orchestra, як і обіцяв, виставив на аукціон свій приз з конкурсу та легендарну рожеву панаму Олега Псюка, аби зібрати гроші для Збройних Сил України. Станом на 29 травня збір завершений. 

30 травня

29 травня Сергій Притула повідомив, що під час аукціону панаму Олега Псюка продали за 11 мільйонів гривень, а кубок переможців Євробачення — за 900 тисяч доларів. Гроші підуть на комплекс БПЛА PD-2 для Збройних Сил України.

«Ми вдячні кожному з вас, хто донатив кошти на цей аукціон, і особливо вдячні команді Whitebit, які викупили кубок за 900 000$ та з цього моменту стають правовласниками нашого кубку. Підпишіться на них, вони справді цього заслужили. Слава Україні! Слава ЗСУ», — йдеться в повідомленні Kalush.

28 травня

Раніше організатори зазначали, що аукціон закінчиться 28 травня. Проте 27 травня стало відомо, що завершення аукціону переноситься на неділю, 29 травня. Стрімінг-трансляція розпочнеться о 19:00 на всіх платформах Kalush та Сергія Притули.

28 травня на офіційній сторінці реп-гурту «Kalush» повідомили що вже зібрано 5 мільйонів гривень.

«Завтра — останній день аукціону, я вірю, що ми зможемо назбирати десять мільйонів до початку трансляції», — «Kalush».

«Закидуйте на банку від 200 грн, та отримайте шанс забрати мою панаму», — пише Олег Псюк на сторінці гурту.

Фото з допису Kalush
Фото з допису Kalush

25 травня

Про відкриття аукціону повідомив телеведучий і волонтер Сергій Притула, з яким лідер Kalush Orchestra організував благодійний продаж.

«Хлопці віддають свій скляний мікрофон для допомоги ЗСУ! А на додачу ще й свою легендарну рожеву панамку, аналогів якій у світі нема, для допомоги Українській Армії! А ми допомагаємо провести розіграш і розпорядитися коштами через наш Благодійний Фонд», — написав Сергій Притула.

Панаму Олега Псюка продають за 200 гривень. За кожні 200 гривень учасник отримуватиме один запис у таблиці, з якої випадковим чином визначать переможця. Більше донатів – більше шансів на перемогу, зазначають організатори. Просять, щоби внески були кратні 200.

Щоб взяти участь у розіграші, можна переказати внески на цю «банку» Фонду Сергія Притули в Монобанку:

Після завершення розіграшу партнери фонду з Монобанк рандомно оберуть переможця. Якщо ви не клієнт Монобанку, організатори просять у коментарі до платежу додавати свій номер телефону, аби волонтери могли зв’язатися з вами у разі перемоги.

А щоб отримати приз переможців Євробачення-2022, потрібно зробити найбільший донат серед усіх внесків звичайною валютою або криптою:

Деталі в дописі Сергія Притули. 

Нагадаємо, що Ігор Діденчук запропонував провести наступне Євробачення в Луцьку.

Читайте також

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024