Розмовний клуб: Говоримо українською з Сергієм «Колосом» Мартинюком

26 Квітня 2022, 13:29
Сергій Мартинюк / ФОТО Наді Малахової 1253
Сергій Мартинюк / ФОТО Наді Малахової

Розмовний клуб «Говоримо українською» запрошує на зустріч із музикантом і письменником, лідером гурту «Фіолет» Сергієм «Колосом» Мартинюком.

Це проанонсувала організаторка клубу та модераторка майбутньої зустрічі Тетяна Власова.

Початок зустрічі з Сергієм «Колосом» Мартинюком у вівторок, 26 квітня, о 20:00 (за київським часом).

«Сергій — музикант, фронтмен гурту «Фіолет», письменник, поет, арт-директор фестивалю Бандерштат — фестиваль українського духу, волонтер. Тож нам точно буде про що поговорити. Готуйте свої запитання. Під час зустрічі зможете напряму ставити їх Сергію. А також долучатись до обговорення тем, які ми будемо зачіпати під час розмови», — написала Тетяна Власова.

Якщо виникли якісь запитання чи труднощі, можна звернутися в особисті коментарі або в коментарі під оригінальним дописом у фейсбуці Тетяни Власової.

Участь у розмові безкоштовна. Долучитися можна за посиланням на zoom-конференцію.

Організатори просять за можливості і бажання зробити будь-який донат на волонтерські потреби (закупка продуктів харчування, медикаментів, засобів гігієни для наших захисників та цивільних, постраждалих від війни).

Усе закуплене передадуть волонтерському штабу гуманітарної допомоги «Ангар» (місто Луцьк). Звіти і чеки, як зазначають організатори, надаються.

Зробити внесок можна тут:

  • 5168755433620503 приват
  • 5375414134037513 монобанк
  • PayPal: [email protected]

Читайте також: 

Афіша
Афіша

Довідково: Розмовний клуб «Говоримо українською» створений насамперед для тих, хто переходить на українську мову і потребує розмовної практики. А також для тих, хто живе за кордоном і хоче розвивати там свою українську. Зустрічі у клубі безкоштовні. Проте є можливість підтримати донатами волонтерів зі штабу «Ангар» (Луцьк). За анонсами можна слідкувати на сторінці клубу.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024