Вдав убитого цивільного: протест митця Богдана Конакова проти злочинних дій росії

12 Березня 2022, 11:34
Перформанс музиканта Богдана Конакова 1160
Перформанс музиканта Богдана Конакова

Український музикант Богдан Конаков вдав убитого українського цивільного, щоб привернути увагу до воєнних злочинів росії у війні проти України

Пише The Village.

Перформанс на вокзалі Лондона провів український електронний музикант Богдан Конаков. Митець вдав убитого українського цивільного, щоб привернути увагу до воєнних злочинів росії у війні проти України.

«Російські орки вбивають цивільних, бомбардують школи та лікарні. Вони вторгнулися в нашу країну, тому що ми вільні люди, які живуть прямо поряд із їхнім автократичним режимом», — пояснив рішення Конаков у своєму Instagram. 

Перформанс він назвав Wake Up — у такий спосіб прагнув закликати Велику Британію та інші країни «прокинутися» до питання війни рф проти України. 
«З вашою підтримкою ми зможемо зупинити цю війну та врятувати життя. Якщо впаде Україна, впаде й Європа. Якщо впаде Україна, впаде демократична цивілізація», — додав Конаков.

Музикант закликав міжнародну спільноту підтримувати благодійні фонди, які працюють в Україні, виходити на протести проти дій рф і поширювати інформацію про війну.

Читайте також: Український культурний фонд закликає виключити РФ зі складу ЮНЕСКО

Фото і відео перформансу тут:

На відео зафіксовано, як перформанс переривають поліцейські. 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Bodya Konakov (@bodya_konakov)

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024