Іспанський бренд Balenciaga видалив усі свої дописи і залишив лише прапор України

03 Березня 2022, 09:21
Іспанський бренд Balenciaga 1665
Іспанський бренд Balenciaga

Іспанський будинок моди Balenciaga підтримав Україну, яка протистоїть агресії Російської Федерації. 

Відомий бренд видаливив усі свої дописи в Instagram, залишивши лише український стяг, про що дізналися журналісти Район.Культура

У дописі зазначено, що модний дім переказав кошти благодійному фонду ООН для підтримки українських біженців і закликав всіх охочих долучитися до акції, додавши посилання на благочинну організацію.

«Ми виступаємо за мир, тому переказали гроші Всесвітній продовольчій програмі (The World Food Programme), щоб підтримати українських біженців першою гуманітарною допомогою. Найближчими днями ми відкриємо свої платформи, де повідомлятимемо інформацію про ситуацію в Україні. Переходьте за посиланням у шапці профілю, щоб зробити пожертву», — Balenciaga. 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Balenciaga 🕊 (@balenciaga)

Читайте також: 

Каннський фестиваль не буде приймати делегацію Російської Федерації

Довідково: Balenciaga — будинок моди, заснований іспанським дизайнером Кристобалем Баленсьягою у 1918 році. Перший брендовий бутік був відкритий на батьківщині Крістобаля в Сан-Себастьяні. Пізніше бутики відкрилися в Мадриді, Барселоні. Одяг від Баленсьяги носили члени Іспанської Королівської родини. Але під час громадянської війни в Іспанії модельєр закрив магазини і поїхав до Парижа. Всі дизайнери, які працювали в Balenciaga, пізніше мали успіх у створенні власних модних брендів — Оскар де ла Рента, Емануель Унграро, Андре Курреж, Юбер Живанші. Зараз Модний Будинок належить компанії Kering, а креативний директор — Демна Гвасалія.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024