У Рівному відбудеться музичний фестиваль Jazz Bez

24 Листопада 2021, 16:07
ÀVDYSH АНОНС 1578
ÀVDYSH

У Рівному відбудеться XХІ Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez. 

Дійство заплановане на 9 грудня у Залі камерної та органної музики о 19:00. Про це Район.Культура стало відомо у пресслужбі Рівненської обласної філармонії. 

Jazz Bez об’єднає довкола джазу міста України, а серед них і Рівне.  

На гостей чекає незабутній вечір джазу у компанії ÀVDYSH – український контемпорарі-джаз проєкт. Основна ідея ÀVDYSH - привернення уваги до якісної сучасної музики, української мови й культури. Основними стилями проєкту є контемпорарі джаз та ф'южн. Що несе синтез свободи джазової музики, глибини українських мотивів та бачення світу у формі контемпорарі арту.

Колектив у складі: Авдиш Катерина – джазова співачка, фронтвумен і композиторка проєкту AVDYSH; дівчина прагне просувати свою музику та гідно представляти свою Батьківщину на світовій сцені. Олексій Боголюбов – знаний в Україні та за її межами піаніст і композитор, який активно представляє свої композиції в авторських проєктах, таких як «Travelling to the centre of Europe». Сергій Клюєнко – бас-гітарист, відомий своєю участю в сальса-гурті Dislocados. Євген Добровольський – барабанщик, що співпрацював з багатьма джазовими виконавцями, а також записав альбом з американським бас-гітаристом David Friesen.

«Локація JAZZ BEZ 2021 – Зал камерної та органної музики, що дозволяє розмістити і музикантів, і глядачів на безпечній, але зручній для концерту відстані. Ми віримо, що такі заходи підіймають життєвий тонус і мотивують, вчать працювати в нових умовах, дають сили рухатись вперед – заради щасливого і здорового майбутнього», – кажуть у філармонії. 

Детальніша інформація за телефонами: 096 2945812, 068 0586072. Відвідування фестивалю можливе з обов’язковим дотриманням карантинних норм. 

Довідково. XХІ Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики «JAZZ BEZ» в Рівному відбувається за організацією ГО «Джаз-клуб Джем» та Рівненська обласна філармонія за підтримки Рівненська обласна рада, Управління культури та туризму Рівненської ОДА. 

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
24.04.2024