У Рожищі відбулась зустріч з відомою українською письменницею

29 Жовтня 2021, 12:29
У Рожищі відбулась зустріч з відомою українською письменницею 718
У Рожищі відбулась зустріч з відомою українською письменницею

Що таке шпондер і хто такий лилик, читачі Рожищенської бібліотеки для дітей вперше почули від письменниці Галини Вдовиченко.

Зустріч з авторкою відбулася 27 жовтня у книгозбірні. Про це повідомили на фейсбук-сторінці бібліотеки.

Діти цікавились, як довго пишуться книжки, яка з них найважча, а яка – найлегша, чому коти співають, як це феї на даху живуть і навіть про те, скільки треба Галь, щоб усе встигати…

Також дитяча аудиторія залюбки послухала розповідь письменниці про її «36 і 6 котів», «Мишкових мишей», «Лігу непарних шкарпеток», «Містельфів». Галина Вдовиченко зуміла не лише зацікавити та розвеселити дітлахів та вивідати їхні книжкові секретики, а й прийняти замовлення на написання книжки про собак.

Окрім того, була довга автограф-сесія і безліч фото з читачами, які міцно обіймали письменницю, а вона дарувала їм свою щиру усмішку та обіцяла обов’язково повернутись з новими книгами.

«З нетерпінням чекатимемо поповнення книжкової ліги львівської авторки, бо кожне знайомство з непересічною людиною відкриває щось нове та особливе. Сьогодні багато наших читачів відкрили для себе гарну, усміхнену і надзвичайно натхненну Галину Вдовиченко, яка «забрала усіх-усіх рожищенських читайликів у теплі спогади». А ми запрошуємо тих, хто ще не знайомий з її творчістю, у Бібліотеку для дітей Рожищенської міської ради», – йдеться у повідомленні.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024