Оприлюднили програму фестивалю «Український коровай-сузір’я» у Володимирі

23 Вересня 2021, 14:37
Фестиваль «Український коровай-сузір’я» 1769
Фестиваль «Український коровай-сузір’я»

У Володимирі-Волинському  відбудеться XIV фестиваль  «Український коровай-сузір’я». 

Фестиваль розпочнеться 26 вересня о 12:00 в парку «Слов’янському», куди від приміщення Володимир-Волинської РДА урочистою ходою пройдуть його учасники. Про це Район.Володимир інформує пресслужба райдержадміністрації.

Традиційно в рамках фестивалю відбудеться виставка снопів із зернових культур, зібраних на полях району. Подивитися на  дитячі витвори мистецтва відвідувачі зможуть на виставці різноманітних виробів із природних матеріалів. 

«Весільне подвір’я» прикрасять етнографічні майданчики та тематичні фотозони. Кожен охочий зможе взяти участь у майстер-класах народних ремесел.

На малій сцені глядачі спостерігатимуть за дійством традиційних весільних обрядів. На основній сцені відбудеться концертна програма за участі художніх колективів із громад району. 

Тако відвідувачі фестивалю зможуть послухати виступ зіркових гостей: для всіх присутніх виступатиме «Лісапетний батальйон» та ансамбль народного танцю «Полуничка» з міста Львів.

Фестиваль «Український коровай-сузір'я» – це відродження національних звичаїв та популяризація кращих духовних надбань українського народу, і водночас і старовинних весільних обрядів.

Читайте також:На фестивалі «Смаковиця по-володимирськи» відбувся конкурс на краще приготування млинців

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024