На фестивалі «Смаковиця по-володимирськи» відбувся конкурс на краще приготування млинців

21 Вересня 2021, 10:16
На фестивалі «Смаковиця по-володимирськи» відбувся конкурс на краще приготування млинців 969
На фестивалі «Смаковиця по-володимирськи» відбувся конкурс на краще приготування млинців

У Володимирі-Волинському, у парку «Слов’янський» відбувся п’ятий гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи».

Гості фестивалю куштував головну страву цьогорічного смачного дійства – млинці від талановитих господинь та професійних шеф-кухарів у різноманітних інтерпретаціях. Як стало відомо Район.Володимир-Волинський, на фестивалі також відбувся конкурс серед закладів харчування міста «Смаковиця по-володимирськи».

Цього року до участі зголосилось сім кафе та ресторанів, млинцеві страви яких оцінювало як професійне, так і народне журі. 

У підсумку дегустації страв оцінки журі розділились: професійні кухарі переможцем визнали страву кафе «2000», а народні дегустатори віддали найбільше балів млинцевій страві ресторану «Двіжок». Решта учасників стали переможцями у таких номінаціях: «Оригінальність» – кафе «Вояж», «Естетичність» – ресторан «Маяк», «Креативність»  – кафе «Вулик», «Колористність» – кафе «Затишок» та «Смаковитість» – кафе «Троянда».

На фестивалі своїми смачними рецептами поділились імениті гості^ телеведучий Костянтин Грубич та учасник топового кулінарного шоу Володимир Юрін.

Костянтин Грубич під час проведення майстер-класу на сцені фестивалю поділився рецептом сіверських млинців із цибулею. А Володимир Юрін приготував італійські млинці з пармською шинкою та динею з сирним соусом. 

З обома зірковими гостями фестивалю можна було поспілкуватись ближче під час «балачок» на «Креативній галявині».

Усі охочі могли посмакувати млинцями із різними начинками від партнерів фестивалю «Тісто» та «SPAR». Смачними млинцями частували і на кулінарних посиденьках «В гостях у бабусі» від терцентру. Різними смаколиками частували гостей фестивалю студенти та викладачі Центру професійної освіти, Володимир-Волинського агроколеджу та педагогічного фахового коледжу ім. А.Кримського.

Читайте також: У Володимирі розпочався гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи»

 

Фото Наталії Лук'янчук

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024