F*ck you, Voice of Hungary!

24 Березня 2023, 15:35
F*ck you, voice of Hungary! БЛОГ 1730
F*ck you, voice of Hungary!
Взагалі, не планувала розповідати цю історію, та вчора, про себе знову нагадали угорські кастинг менеджери. Якщо ви читаєте даний блог, то припускаю, що на словосполученні «угорські кастинг менеджери» у вас виникло питання. Пояснюю: так, я мала бути учасницею угорського Х фактору — пара-пара-пам…
 
Мушу зазначити: давно не брала участі в подібних оказіях (моє ставлення до конкурсів й талан шоу вам добре відомо — це only show).
 
Коротка передісторія. Перемовини велися ще з початку осені 2021 року. Я вагалася, казала, що не маю довіри до даних проектів, та дівчина (майстерно, мушу відмітити), таки переконала мене дати добро, мовляв, мій талант такий крутий, його мають почути бла-бла-бла. На момент, коли усі етапи було пройдено — залишилося відзняти мою історію (планували робити це через відеодзвінок). Зйомки призначили на 24 лютого. Правда, пізніше все ж перенесли на понеділок, 28 лютого.
 
 
Далі — повномасштабне вторгнення… Наші тодішні емоції й переживання — не варто зайвий раз описувати — вони були однакові у кожного. Нагадую, в ті дні, я отримала зо двадцять пропозицій від друзів з-за кордону (переважно це були поляки), котрі вимагали вже, негайно, виїздити й жити у них стільки, скільки потрібно й сотні повідомлень від інших іноземців, котрі розпитували, як можуть мені допомогти, підтримували морально тощо.
 
В Угорщині, до слова, у мене теж є приятелі, та подивувало наступне: ніхто з них, не написав, ані слова, хоча до того — активно листувалися. Розуміючи, що російське вторгнення набирає чималих обертів й обставини вкрай несприятливі, аби проводити відеочати, де я буду співати й вся така веселитися на камеру — 26 лютого пишу кастинг менеджеру, що у нас повномасштабна війна, пишу, що певно ви бачите, що відбувається, також зазначаю, що я, на жаль, не зможу 28 вийти на відеозвязок тощо.
 
 
Вкрай подивувала тоді їхня реакція: так, звісно, але ви ж розумієте, що тепер ваша участь під питанням? Паралельно з цим, жодних слів, на кшталт, чи ви у безпеці? Як ви? Чи потрібна якась допомога? Просто, сухе «sorry»
 
За деякий час, я щиро дякувала Богу, що вберіг (шкода, що такою ціною) від співпраці з нацією, котра, так і не визначилася, так на чиїй вона стороні. Звісно, краєм ока, спостерігала за шоу, де в жюрі, до слова, сиділа (де юре) українка — Ева Герцог (де факто, носійка рузкай культури, по сумісництву — відома ескортниця), в інстаграмі котрої — ЖОДНОГО слова про війну в Україні.
 
 
І вже майже була забула про цю ситуацію, та вчора, що б ви думали, мені знову зателефонували… з Угорщини, й запросили взяти участь у їхньому голосі… No comments.
«Ну, то як ви на це дивитеся, Халіна?», — підсумовує кастинг менеджер.
А ви, бл…ь, поцікатеся у соратника Орбана — Гергеля Гуляша, як я на це дивлюся. Ваш уряд заявляє, що не буде заарештовувати путіна, бо на це не буде законних підстав, то я вам теж відповім: у мене нема законних підстав їхати до країни-колаборанта!
 
П.С. Хтось, можливо, слушно зауважить, але це ж міг би бути майданчик, аби заявити про свою позицію. Дозвольте нагадати: на цьому угорському недомайданчику вже «заявляли» від себе і Паш, і Герцог, і Казка… допомогло? Не смішіть…
 
Й наостанок додам: не плекайте ілюзій, що на шоу, де (нагадаю) усе монтується — мені, от так, візьмуть й дозволять проговорити якість важливі меседжі… Я вас прошу!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024