Євген Філатов презентував другу частину музичного альбому «Як звучить світ. Україна»

29 Березня 2024, 11:32
Євген Філатов ВІДЕО 487
Євген Філатов

Саундпродюсер, композитор та соліст гурту «The Maneken» Євген Філатов представив другу частину музичного альбому «Як звучить світ. Україна». До нього увійшли п’ять треків, які занурюють слухача в атмосферу прифронтових міст.

Це Миколаїв, Суми, Запоріжжя, Дніпро та Полтава. Журналістам Район.Культура розповіли про це у пресслужбі проєкту.

Євген Філатов вирушає до міст, що найчастіше зазнають ворожих обстрілів, занурюється в реалії їхнього життя, знайомиться з місцевими жителями, намагається віднайти звучання вулиць, архітектури, колоритних місць, видатних пам’яток, щоб створити унікальний звуковий портрет, що по-справжньому характеризує кожен з цих куточків України. 

 «Я живу у світі музики. Хтось чує шум, або якийсь гул, а я чую ритм, я чую музичні ландшафти, чую музичний інструмент. В кожному місті є свої унікальні звуки. Я зібрав ці звуки, зробив з них музику і хочу презентувати вам як звучать Миколаїв, Суми, Запоріжжя, Дніпро та Полтава», – розповідає Євген.

Від гулу промислових гігантів, автомобіля  «Запорожець» до звуків світлофорів і козацьких тулумбасів, разом з мелодією цукру та автентичних інструментів — такі абсолютно різнорідні елементи і створюють ту неповторну симфонію, що відкриває світу як звучить Україна. 

Євген Філатов представив ці треки в межах проєкту «Як звучить Україна» в лютому на ютуб-каналі «УкрЮтюбПроєкт». Поширений на аудиторію в сотні тисяч глядачів, цей проєкт популярний серед української спільноти.

Автори тревел-шоу – провідні українські митці, що мають за плечима портфоліо з мільйонними переглядами Наталія і Євген Синельникови залучили Євгена до проєкту в ролі ведучого і композитора. 

Альбом доступний на всіх стрімінгових платформах за посиланням.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024