Сергій Жадан подарував Андрію Шевченку «Кобзаря» та щоденник Володимира Вакуленка

28 Березня 2024, 14:39
Сергій Жадан та Андрій Шевченко. Фото з інстаграм-сторінки Сергія Жадана 355
Сергій Жадан та Андрій Шевченко. Фото з інстаграм-сторінки Сергія Жадана

Український письменник Сергій Жадан привітав очільника Української федерації футболу Андрія Шевченка з перемогою національної збірної з футболу у матчі з Ісландією та виходом на «Євро-2024».

Про це пан Сергій повідомив у своїх соцмережах.

«Нам дуже необхідні перемоги. Перемоги об‘єднують, перемоги надихають. Як на футбольному полі, так і на полі бою», – зазначив письменник.

Жадан нагадав, що нещодавно Андрій Шевченко відвідував військових бригади оперативного призначення «Хартія» і це візит у відповідь. 

Письменник подарував керівнику УАФ книгу Сергія Плохія «Брама Європи», «Кобзар» Тараса Шевченка,  книгу «Я перетворююсь... Щоденник окупації. Вибрані вірші» Володимира Вакуленка, якого вбили російські окупанти, та збірку власних віршів.

«Не міг не принести книжки. Ясна річ, Тараса Григоровича (Шевченко в Шевченка вдома, звісно, є, але хай і в Будинку футболу теж буде). Але головне – подарував Андрію щоденник Володі Вакуленка – можливо, найточнішу і найболючішу книжку цієї війни. Пам‘ятаймо тих, хто відійшов, підтримуймо тих, хто б‘ється!» – написав Сергій Жадан. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024