Фільм «Бачення метелика» можна переглянути в онлайн-кінотеатрі Takflix

19 Березня 2024, 14:19
Фільм «Бачення метелика» можна переглянути в онлайн-кінотеатрі Takflix 433
Фільм «Бачення метелика» можна переглянути в онлайн-кінотеатрі Takflix
Фільм «Бачення метелика» можна переглянути в українському онлайн-кінотеатрі Takflix на території України.
 
Про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно.
 
Стрічка «Бачення метелика» – це «жорстка та сюрреалістична історія про жінку-воїна, яка не бажає бути жертвою». Фільм розповідає про аеророзвідницю з позивним «Метелик», яка повертається з полону. Її чекають рідні, друзі, побратими та коханий. Але нове життя приносить і нові виклики.
 
Прем’єра фільму відбулась у 2022 році на Каннському фестивалі в програмі «Особливий погляд». Пізніше команда отримала нагороду Найкращий український повнометражний фільм на Одеському міжнародному кінофестивалі.
 
Режисер – Максим Наконечний. Головні ролі виконали Рита Бурковська, Любомир Валівоць, Наталя Ворожбит, Мирослава Витриховська-Макар. Продюсери – Ліза Сміт та Дар’я Бассель. Міжнародні копродюсери – Аніта Юка, Даґмар Седлачкова, Маріо Адамсон, Серхіо С. Аяла.
 
Країни виробництва: Україна (TABOR), Чехія (MasterFilm), Хорватія (4Film), Швеція (Sisyfos Film Production). Фільм створений за підтримки Державного агентства України з питань кіно, Eurimages, Чеського кінофонду, Хорватського аудіовізуального центру, Шведського кіноінституту, Українського культурного фонду та Українського інституту.
 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024