Український письменник Андрій Кокотюха видав соту книгу

03 Березня 2024, 17:31
Фото з фейсбук-сторінки Андрія Кокотюхи 775
Фото з фейсбук-сторінки Андрія Кокотюхи

Вийшла друком сота книжка українського письменника Андрій Кокотюхи «Ва-банк у Харкові».

Про це автор написав на своїй сторінці у фейсбуці.

У книжці йдеться про пригоди грабіжника і таємного агента розшукної поліції на тлі Харкова 1916 року. Роман вийшов у видавництві «Урбіно».

«Перша світова. Доки на мапі триває переділ світу й сфер впливу, різномасті чиновники та поліцейські, передчуваючи кінець звичного життя, прагнуть будь-що нажитися, навіть якщо це означає не зовсім законні оборудки. Вир подій затягує навіть тих, хто все життя був далеким від політики. Чим закінчиться двобій славетного харківського грабіжника Павла Пугача на прізвисько Артист і найвідомішого імперського сищика Аркадія Кошкá в ситуації, коли на сцену виходять знамениті варшавські злодії й анархісти-терористи? І тим, і тим потрібні гроші для втілення своїх планів – шляхетних в одному випадку та нищівних – в іншому», – ідеться в анотації до книги.

Андрій Кокотюха зауважив, що це саме сота видана книга автора, оскільки загалом автор написав вже 108 книг та наразі продовжує роботу над новою книжкою «Таймер війни 2». Однак ці роботи перебувають на стадії рукописів.

Фото з фейсбук-сторінки Андрія Кокотюхи

100 книг Андрія Кокотюхи. Фото з фейсбук-сторінки Андрія Кокотюхи

Також письменник закликав читачів поповнювати бібліотечні фонди та долучитися до його збору на нові примірники для книгозбірень, переказавши кошти за реквізитами: 4149629360321384.

«А поза тим, доки члени творчих спілок та студій нарікають на відсутність натхнення, дорогий кум Андрій Анатолійович Кокотюха феєрично нагармузляв свою соту (!!!) книжку!!! Що прикметно - про Харків. «Ва-банк у Харкові», видавництво «Урбіно». Від попередніх дев‘яносто дев‘яти томів цей роман різниться стильною обкладинкою і дорогим папером. Людина Відродження написала про Місто сонця. Раджу, закликаю і заохочую!» – поділився відгуком про нову книгу Андрія Кокотюхи письменник Сергій Жадан.

Фото з фейсбук-сторінки Сергія Жадана

Скриншот з фейсбук-сторінки Сергія Жадана

Скриншот з фейсбук-сторінки Сергія Жадана

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024