В Україні вийде марка, присвячена тридцятиріччю Укрпошти

29 Січня 2024, 16:16
Новий блок, присвячений поштовикам 3695
Новий блок, присвячений поштовикам

В Україні вийде марка, присвячена тридцятиріччю Укрпошти та поштовикам – «Укрпошта завжди поруч з вами». 

Установа відзначатиме свою річницю 2 лютого. Про це повідомив керівник Укрпошти Ігор Смілянський.

«Такий вік, коли вже є і зрілість, і ще молодість, щоб досягати нових звершень. Зрозуміло, що, в умовах війни, святкування в стилі «веселий тусняк» буде недоречним. Тому цей ювілейний рік не про один святковий день, а про те, як ми змінимось протягом цього року і, повірте, новин про це буде багато вже незабаром. І ми ніколи не забуваємо про наших клієнтів, бо вони, це наше важливіше надбання, тож клієнти, безумовно, отримають подарунки на наш день народження», – каже Смілянський.

Марку випустять 2 лютого. Вона увійде до серії «Героїчні професії війни». 

«Враховуючи те, що Укрпошта перша приходить на звільнені території після ЗСУ, то у новому блоці буде дві марки «Укрпошта доставляє» та «ЗСУ перемагають», бо перше без другого неможливе», – додає очільник пошти.

На марці зображена реальна, відома на півдні, автівка Укрпошти, але немає образу конкретної людини. Адже за словами Ігоря Смілянського, героїв Укрпошти є тисячі.

«Протягом вже майже двох років, після відряджень на Донеччину, Луганщину, Херсонщину, Харківщину, Запоріжжя, Сумщину чи інші важкі регіони, я часто знайомив вас з людьми, з якими маю честь працювати в одній команді. І ця марка про кожного з них. І про тих, хто під кулями доставляє пенсії та допомогу у прифронтових регіонах, і про тих, хто вранці, навіть після безсонних ночей та тривоги, прямує до відділення, автівки чи сортувального центру», – пояснює Смілянський.

З 29 січня можна передзамовити марку на сайті.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024