Український музичний лейбл Polygon запускає проєкт із виробництва FPV-дронів

10 Січня 2024, 15:48
FPV дрон, фото ілюстративне. Джерело: heroesukraine.org. 598
FPV дрон, фото ілюстративне. Джерело: heroesukraine.org.

Український музичний лейбл Polygon презентує проєкт «Polygon Оборон Пром» в межах якого виготовлятимуть FPV-дрони та військове спорядження.

Про це повідомили у соцмережах лейблу.

«Polygon Оборон Пром — 100% благодійна non-profit ініціатива лейблу Polygon та його комʼюніті. З перших днів повномасштабного вторгнення лейбл бере активну участь в допомозі ЗСУ, виготовивши більш ніж 2500 захисних пластин і плитоносок, сприяв виготовленню бойових турелей, активно збирає кошти та організовує благодійні заходи», – йдеться у повідомленні.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Polygon Оборон Пром (@polygon.oboron.prom)

У лейблі зазначили, що вирішили надати цьому напрямку форму і відокремити його в організацію «Polygon Оборон Пром», що спеціалізуватиметься на виготовленні військового спорядження. Першим офіційним проєктом став запуск виробництва FPV-дронів.

Їх спрямують на забезпечення Яструбів 411 ОБ БпАК (Окремого Батальйону Безпілотних Авіаційних Комплексів ЗСУ), в якому служить український електронний музикант та друг лейбла Raavel. Планують і виробництво для інших підрозділів ЗСУ.

Також команда відкрила збір на 300 тисяч гривень грн для подальшого створення 20 FPV дронів для Яструбів 411 ОБ БпАК. Зробити донат можна на банку за посиланням.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024