Мікі Рурк збирає мільйон доларів на відбудову будинків у Херсоні: до цього актор зізнавався у симпатії до Путіна

03 Січня 2024, 14:36
Мікі Рурк 1328
Мікі Рурк

Американський актор Мікі Рурк збирає мільйон доларів на відбудову зруйнованих будинків у Херсоні, які постраждали внаслідок обстрілів РФ.

Про це артист повідомив у своєму профілі в інстаграмі.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_)

«Привіт усім, Мікі – тут. Вітаю всіх вас із Новим роком, особливо всіх людей в Україні. У мене є помічник Діма, він з Миколаєва, і я постійно за ним спостерігаю і глибоко зворушений його переживаннями. Разом з @owaa.help «Альянс допомоги єдиному світу» прагнемо зібрати один мільйон доларів на відбудову зруйнованих російськими обстрілами будинків в Херсоні. Наша мета — забезпечити безпеку сім’ям, які переживають ці важкі часи. Кожна пожертва наближає нас до цієї мети. Об'єднаймось заради цієї справи. Ваша підтримка неоціненна», — йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що у серпні 2014 року під час візиту у Москву Рурк придбав футболку із зображенням російського президента і демонстративно одягнув її у всіх на очах, заявивши, що збирається носити її скрізь і ніхто йому не накаже, що саме носити, а також наголосив, що йому подобається російський президент Володимир Путін.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024