Виставу «Друзі» у Луцьку від львівського театру перенесли

13 Січня 2024, 09:40
Фото з вистави, автор: Дмитро Арсентьєв ОНОВЛЕНО 1963
Фото з вистави, автор: Дмитро Арсентьєв

Перший академічний український театр для дітей та юнацтва Львова покаже у Луцьку комедійну виставу «Друзі», за режисурою братів Стефана та Давіда Фоенкіносів.

Спектакль поставили за п’єсою Аманди Стерс та Давіда Фоенкіноса. Показ відбудеться в Експериментальному театрі «Адреналін» 20 січня о 17:00. Раніше організатори повідомляли про дату 14 січня, але показ перенесли через хворобу акторки. Про це журналістам Район.Культура розповіли організатори.

«Упередження в житті заважає яскраво бачити цей світ, а створюючи певний (нерідко хибний) образ людини, ми не можемо сприймати її по-іншому. А варто, адже відкриваючи одне одного ми відкриваємо окремий світ, наповнений радощами, переживаннями та калейдоскопом емоцій. Особливо, коли це стосується дружби, адже часто вона вимагає більше терпіння, аніж любов», – йдеться у описі.

Квитки можна придбати у центральній касі культурно-розважального центру «Адреналін Сіті», а також за посиланням.

Режисери вистави – брати Стефан та Давід Фоенкіноси. Стефан – кастинг-директор, сценарист та кінорежисер, актор. Давід – прозаїк, драматург, сценарист та кінорежисер. Спільно вони зняли безліч фільмів світового визнання, поставили не одну виставу у Франції. Їх спільною мрією було поставити виставу в Україні. І ця мрія здійснилась.

П’єсу написали Давід Фоенкінос та Аманда Стерс – комедія з легким французьким гумором, адаптованим до українського контенту перекладачкою Соломією Гриценяк

«На вас чекає добірний культурний гумор, багато музики та тонкощі дружніх стосунків», – анонсують у театрі.

Віковий ценз – 16+. Тривалість: 1 година 20 хвилин без антракту.

 

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024