KyivBookFest та Український інститут книги розігрують 450 книг для бібліотек

28 Серпня 2023, 19:34
Фото ілюстративне. Джерело: freepik 1928
Фото ілюстративне. Джерело: freepik

Фестиваль KyivBookFest спільно з Українським інститутом книги організовують великий розіграш книг для бібліотек. Усі охочі зможуть проголосувати за улюблену книгозбірню. Десять бібліотек з найактивнішими читачами та десять книгозбірень, обраних випадковим чином, розділять між собою 450 нових книжок від українських видавців.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці фесту.

«Бібліотеки відіграють важливу роль у розвитку громад, адже сприяють популяризації читання й часто є місцевими просвітницькими центрами. Проте чимало з них страждають через старий асортимент і великий відсоток російських книжок на полицях, а частина була зруйнована внаслідок російської агресії. Тож необхідно оновлювати бібліотечні фонди й забезпечувати їх сучасною та актуальною літературою українською», – пояснили організатори.

Допомогти улюбленій бібліотеці просто:
  •  У коментарях до допису за посиланням потрібно позначити бібліотеку (або вказати її повну назву), якій би ви хотіли подарувати книжки.
  • Одна людина може позначити кілька бібліотек, але одну бібліотеку тільки один раз і кожну наступну — в окремому коментарі.
  • А також потрібно підписатися на сторінку Kyivbookfest.

Десять бібліотек, чиї читачі будуть найактивнішими і найчастіше згадуватимуть їх у коментарях, а також десяток тих, котрі оберуть рандомним способом, розділять між собою вітрину новинок фестивалю.

Учасником розіграшу вважається бібліотека, яка підписана на сторінку фестивалю та поширила допис про розіграш.

Розіграш триватиме до 10 вересня. Результати оголосять 13 вересня.
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024