Українські волонтери відкрили нове видавництво

17 Серпня 2023, 10:13
Засновники «Видавництва 333» Сандра Конопацька та Богдан Кордоба 393
Засновники «Видавництва 333» Сандра Конопацька та Богдан Кордоба

«Видавництво 333» відкрили у 2023 році Богдан Кордоба, який також є засновником видавництва UA Comix, та Сандра Конопацька, засновниця Благодійного фонду «На Варті UA».

Про це йдеться на сайті видавництва.

«Ми – видавництво, створене волонтерами, тож видаємо книжки між закупівлею дронів і пакуванням такмеду, а 10% коштів з усіх книжок та мерчу перетворюємо на закупівлі для Збройних Сил України. Зі звітами нашої діяльності можна ознайомитися на наших волонтерських сторінках у соціальних мережах, а на ресурсах Видавництва 333 ми обов’язково звітуватимемо про закупівлі, здійснені за кошти з продажів видавництва», – зазначають засновники.

Читайте також: Роман «Амадока» Софії Андрухович вийде друком в одному з найбільших видавництв у світі

Ціль видавництва – збирати розповіді, історії та цілі світи, і додавати їх на книжкові полиці. Назва видавництва містить багато значень, одне з можливих – команда залпового вогню артилерії.

«Видавництво 333 – загалом про історії. Історії на сторінках книг, історії наших авторів, історії всіх, хто створює видавництво, а також про особисту непересічну історію кожного, хто торкається книжкових сторінок. Історії, що вже відбулися, історії, що тривають зараз, а також ті, яким ще потрібно відбутися», – йдеться на сайті видавництва.

Першим книгою стане історичний горор «Химороди» Володимира Кузнєцова. В анотації йдеться, що книжка містить дванадцять історій від похмурого минулого до химерного майбутнього, зокрема про розорену Тридцятирічною війною Німеччину та потойбічне українське полісся часів Сагайдачного.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024