Юний волинянин Денис Грищук переміг на Чорноморських іграх

15 Серпня 2023, 14:15
Денис Грищук. Фото: Суспільне 1392
Денис Грищук. Фото: Суспільне

Нововолинський співак, 12-річний Денис Грищук, який увійшов до фіналу нацвідбору Дитячого Євробачення, став переможцем Всеукраїнського пісенного благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри».

Фестиваль проходив з 11 по 13 серпня. Цьогоріч він відбувся у Києві, оскільки постійне місце проведення «Чорноморських Ігор»  – місто Скадовськ – знаходиться в тимчасовій окупації. Про перемогу Дениса повідомила його мама Тетяна Дячук на своїй сторінці у фейсбуці.

Фото з фейсбук-сторінки Дениса Грищука

«Денис Грищук взяв 1 премію в старшій категорії хлопці 12-17 років, чим нас всіх дуже вразив. Великий молодець. Ми неймовірно щасливі, що в такому юному віці, ти отримав таку високу оцінку від жюрі фестивалю. Звичайно, без вчителя що прокладає дитині цей нелегкий шлях, це було б неможливим. Дякуємо вам Вікторія Венедиктова за титанічну працю з нашою дитиною», – йдеться у дописі.

Фото з фейсбук-сторінки Дениса Грищука

Читайте також: «Не сподівався, що пройду в п'ятірку», – волинянин Денис Грищук про фінал нацвідбору Дитячого Євробачення

Денис виконав пісню Володимира Івасюка «Мальви». На своїй сторінці у фейсбуці співак подякував організаторам та усім, хто його підтримував, а також зазначив, що всередині Кубку, який він здобув на конкурсі, пісок зі Скадовська.

Телеверсію фестивалю усі охочі зможуть переглянути у телемарафоні Єдині новини 26 серпня о 21:00 та 1, 9 та 16 вересня в ефірі музичного каналу М1.

Фото з фейсбук-сторінки Дениса Грищука

Фото з фейсбук-сторінки Дениса Грищука

Довідково: «Чорноморські Ігри» — наймасштабніший та найпрестижніший благодійний дитячий фестиваль на території України, що проводиться з 1998 року у місті Скадовськ Херсонської області. Цьогоріч на участь у вокальному конкурсі конкурсанти надіслали 517 заявок з 25 областей України, а також з 12 країн світу.
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024