Бон Джові передав Володимиру Зеленському написаний власноруч текст пісні It’s My Life

08 Серпня 2023, 16:05
Зустріч Володимира Зеленського із Крістофером Крісті. Фото: Офіс президента 548
Зустріч Володимира Зеленського із Крістофером Крісті. Фото: Офіс президента

Один з кандидатів у президенти США від Республіканської партії Кріс Крісті під час неоголошеного візиту до України подарував Володимиру Зеленському текст пісні It’s My Life, написаного власноруч Джоном Бон Джові.

Про це 7 серпня повідомило видання Independent.

Цей подарунок став жестом визнання та захоплення українцями після того, як учасники гурту «Бон Джові» побачили відео з Одеси. На ньому громадяни готувалися до оборони міста, а поряд барабанщик виконував найвідоміший трек гурту.

Офіційний представник Міністерства закордонних справ України вперше опублікував у твіттері відео підготовки до облоги в березні, закликавши прихильників України позначати Бон Джові в надії, що лідер гурту його побачить.

Згодом відео з'явилося на офіційному твіттер-акаунті Бон Джові.

«(Пісня) послужила натхненням для багатьох одеситів, оскільки вони готувалися до вторгнення росіян», — сказав Крісті під час інтерв’ю CNN.

«Джон написав її власноруч, поставив у рамку, і я приніс її президенту Зеленському», — продовжив Крісті. Він також сказав українському лідеру, що пісня «представляє багатьох американців і те, що вони відчувають щодо справи, за яку борються в Україні».

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024