Юрій Горбунов відмовився від державного фінансування своєї комедії

25 Липня 2023, 19:16
Обкладинка майбутнього фільму Юрію Горбунова 690
Обкладинка майбутнього фільму Юрію Горбунова

Юрій Горбунов та його компанія «Прототип Продакшин» відмовилися від державної допомоги в сумі 33 мільйони гривень на зйомки комедійного фільму «Інгулець».

Про це Горбунов повідомив на своїй сторінці в фейсбуці.

«Друзі, з огляду на суспільну дискусію останніх днів, яка розгорнулася, ми з командою вирішили відмовитися від державного фінансування виробництва серіалу під робочою назвою «СМТ Інгулець». Хочу наголосити, що жодної гривні нами отримано не було. Але я, як продюсер, вірю в наш проєкт, в історію героїв проєкту. І ЦЯ ІСТОРІЯ НЕ ПРО ПАРАВОЗНЮКА! Саме тому я і наша команда надалі буде шукати інші можливості для виробництва серіалу і забезпечувати команду робочими місцями. Ми і далі будемо активно волонтерити і підтримувати ЗСУ, як ми це і робимо з перших місяців війни», – наголосив продюсер.

Читайте також: На комедійний фільм компанії Юрія Горбунова державний телеканал «Дім» витратить 33 мільйони гривень

Нагадаємо, що «Мультимедійна платформа іномовлення України», якій належить телеканал «Дім» та UATV, профінансує виробництво 53 українських фільмів та серіалів. Серед них була й комедія від компанії «Прототип Продакшин», якою володіє Юрій Горбунов. На створення драмеді «Інгулець» держава виділила 33 мільйони гривень. За словами Горбунова, це «зовсім невеликі кошти» для серіалу на 24 серії.
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024