Фото волинського військового Вадима Ващука – на обкладинці нового Reporters

18 Липня 2023, 13:55
Фото з  фейсбук-сторінки Андрія Любки 2506
Фото з фейсбук-сторінки Андрія Любки

Обкладинка нового номера Reporters — це портрет Вадима Ващука, стрільця Волинської ТрО, який зробили фотографи Влада та Костянтин Ліберови на Донеччині. 

Вадим обрав позивний Вовк, на честь свого собаки, який схожий на цього хижака, а також він – тато та чоловік. Журналісти Район.Культруа дізналися про це з соцмереж фотомитців.

Фото зробили під час справжнього штурму під Бахмутом. 

«Я насправді пишаюся цим фото», – каже Костянтин Ліберов.

Читайте також: Рівнянин, який втратив на війні обидві ноги, став обличчям відомого бренду

Весь номер нового журналу містить репортерські фото подружжя і має назву «Наші військові»

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений The Ukrainians & Reporters (@theukrainians)

«Моя сестра воює». «Мого брата мобілізували». «Мій чоловік поранений». «Мій батько в полоні». «А мій зник безвісти». «Його тіла не можуть знайти». «Вона вчора поховала коханого»… Ці уривки чужих розмов складаються у цілісний текст про наше сьогодення, в якому хтось із найближчого кола — воює. І це, на жаль, цілком природно для такої масштабної захисної війни: наше військо — не продукт мілітарної системи, а радше армія цивільних захисників, згуртована бажанням жити вільно у власній країні, боронити свій дім, захищати своїх.


Щонайменше 700 тисяч українців стали до лав української армії. Вчителі, будівельники, підприємці, письменники й лікарі — в окопах уздовж лінії фронту можна зустріти представників і представниць усіх фахів. Раптом усі вони стали військовими, і це тепер — чи не найповажніша з професій. Саме тому ми присвячуємо це число друкованого журналу нашим захисницям і захисникам. Ми хочемо подякувати їм за їхню відвагу та гідність і показати читачам війну такою, якою бачать її самі військові», – йдеться в описі нового випуску.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024