Кіно заради Перемоги: стартує новий сезон проєкту

03 Червня 2023, 12:44
Від Дніпровщини до Волині: стартує новий сезон проєкту «Кіно заради Перемоги» 617
Від Дніпровщини до Волині: стартує новий сезон проєкту «Кіно заради Перемоги»
Стартував новий сезон масштабного проєкту «Кіно заради Перемоги». Українське кіно покажуть в містах і селах, у військових частинах з метою підтримки військовослужбовців, які в такий важкий для країни час своєю самовідданістю наближають перемогу України.
 
Від 3 червня розпочинається новий сезон «Кіно заради Перемоги!» і триватиме по жовтень. Покази проходитимуть завдяки кіномобілю в кожному куточку України: від Дніпровщини до Волині. Про це повідомляє Держкіно.
Амбасадорами проєкту є Ада Роговцева, Ірма Вітовська, Богдан Бенюк, Ахтем Сеітаблаєв та Олексій Тритенко, а також представники українських національних фільмів. На глядачів чекатимуть цікаві презентації та спілкування.

Ада Роговцева

Ахтем Сеітаблаєв

Наразі проєкт провів понад тисячу показів, об'їздив 22 області України, отримав відзнаки на національному і міжнародному рівні, та тисячі усміхнених облич. Кінопокази національного туру «Кіно заради Перемоги!» організовано Асоціацією «Дивись українське!» та Командуванням Сил Логістики. Координатор від Асоціації — Святослав Ризоль.

Ірма Вітовська

Проєкт реалізується за ініціативи Офісу президента України, Державного агентства України з питань кіно, Асоціації «Дивись українське» за підтримки фонду Фонд «МХП-Громаді» та компанії Deloitte в Україні, за сприяння компанії «Вавілон», ГО «УкрКіноФест», ГО «Спілка підприємців теле та кіноіндустрії», окремих підрозділів Збройних Сил України та Національної гвардії України у взаємодії з обласними військово-цивільними адміністраціями та Національна поліція України.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024