У Рівному виступив київський ансамбль старовинної музики Baroccoplus

12 Травня 2023, 20:16
Baroccoplus. Фото: Анастасії Гнатюк ФОТО 621
Baroccoplus. Фото: Анастасії Гнатюк

У Рівному відбувся концерт «Таємниці музики Barocco» київського ансамблю старовинної музики Baroccoplus.

Захід пройшов 11 травня у Залі камерної та органної музики. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Рівненської обласної філармонії.

Ансамбль старовинної музики Baroccoplus більше ніж 5 років займається вивченням та виконанням музики епохи бароко, відтворенням історично інформованого виконавства. Артисти ансамблю вдосконалюють свою майстерність, беручи участь у різноманітних майстеркласах та концертах барокової музики в Україні та за її межами.

«Дійсно, автентичне виконавство, занурення музикантів у технічні і семантичні особливості барокового мистецтва – один із сучасних європейських трендів. І як прекрасно, що рівняни мали можливість вчора скуштувати того дивовижного аромату старовини!» – розповідають про концерт у філармонії.

Фото: Анастасії Гнатюк

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Рівненська обласна філармонія (@filarmonia_rivne)

Художньою керівницею Baroccoplus є Анна Булуй, яка в минулому була артисткою камерного оркестру Рівненської обласної філармонії.

«Анна Булуй якнайкраще розкрила універсалізм барокового музиканта. Блискуча скрипалька, лідер колективу, що також співає, досконало володіючи специфічною бароковою вокальною манерою, до того ж ще й цікавезно розповідає про музику! Як же це підкуповує, як зближає слухачів і виконавців! Відомі і зовсім невідомі твори, написані 400 літ тому, буквально ожили», – йдеться у дописі.

Фото: Анастасії Гнатюк

Фото: Анастасії Гнатюк

Фото: Анастасії Гнатюк

Фото: Анастасії Гнатюк

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024