«Дітям в Україні потрібно повернути дитинство», – Орландо Блум

26 Березня 2023, 16:37
Орландо Блум у центрі від UNICEF ФОТО 1741
Орландо Блум у центрі від UNICEF

Голлівудський актор та посол доброї волі UNICEF Орландо Блум приїхав до України вперше з 2016 року.

Британець відвідав дітей у центрі «Спільно», який підтримує UNICEF, 25 березня. Журналісти Район.Культура дізналися про це з інстаграм-сторінки актора.

«Я б ніколи не подумав, що війна може загостритися по всій країні, з того часу як я був там. Сьогодні мені пощастило почути дитячий сміх у центрі «Спільно». У безпечному, теплому та затишному місці, де діти можуть гратися, навчатися та отримувати психосоціальну підтримку. Таких центрів тут понад 180. Той, який я відвідав сьогодні, побудований глибоко в метро, ​​щоб забезпечити їх безпеку. На кілька годин щодня батьки можуть залишити своїх маленьких дітей і дати їм відчуття нормальності, пограти в ігри та просто побути дітьми», – розповів Орландо Блум у дописі.

За словами актора, у центрі є багато приладдя та матеріалів для мистецтва та рукоділля, що дозволяє дітям творчо виражати себе, далеко від тиску зростання в зоні бойових дій.

«Дітям в Україні потрібно повернути дитинство», – каже актор.

До приїзду в Україну, Орланду зустрічався з президентом Чехії Петром Павелом. Вони також обговорювали долю українських дітей та як війна впливає на їхній розвиток. Про це свідчить їхній спільний пост в інстаграмі.

На телеграм-каналі Укрзалізниці розповіли, що у поїзді до Києва Орландо зробив те, що не підкорилося музиканту Боно з гурту U2: вимовив слово «Укрзалізниця».

Читайте також: Рок-музикант Боно з гурту «U2» дав концерт у київському метро

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024