У Рівному провели захід, присвячений Дню поезії

22 Березня 2023, 11:18
Творча зустріч 594
Творча зустріч
До Всесвітнього дня поезії відбувся творчий захід «Поезія 3D: поезія, живопис, пісня». 
 
Про це повідомили на сторінці Рівненської обласної бібліотеки для молоді.
 
Голова Рівненської обласної організації Національної спілки художників України Петро Подолець ознайомив присутніх з художньою виставкою «В сім’ї вольній новій», на якій представлені картини рівненських художників.
 
Участь у події взяли представники Рівненської організації Національної спілки письменників України, Рівненської обласної організації Національної спілки художників України, Рівненського обласного відділення Національної всеукраїнської музичної спілки для учнів рівненського ліцею №12.
«Живопис — це поезія, яку можливо бачити, але не чути, а поезія — це живопис, який можливо чути, але не бачити» (Леонардо да Вінчі)

Свою поезію зачитали: Валентина Люліч, Анатолій Кичинський, Олександр Берестяний, Юрій Матвійчук, Тамара Бацмай, Євгенія Гембаровська, Наталя Демедюк, Вікторія Клементовська, Віра Мельникова, Мирослава Кирильчук
 
Прозвучала співана поезія у виконанні Тетяни Леус і Валентини Слуквіної. А на завершення Лідія Гольонко виконала авторську пісню про Рівне, всі присутні підспівували.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024