Діти з Херсона потрапили до півфіналу шоу «Румунія має талант»

19 Березня 2023, 15:21
Дует Повітряні петлі 2849
Дует Повітряні петлі

П'ятнадцятирічний Валерій Андрійчук та десятирічна Ольга Панченко, учасники херсонської естрадно-циркової студії «Jin Roh» взяли участь у шоу «Румунія має талант» та відразу потрапили до півфіналу. 

Одна з членів журі натиснула золоту кнопку, яка автоматично переводить учасників у півфінал. Глядачі в залі не могли стримати сліз. Журналісти Район.Культура дізналися про це з ютуб-каналу талант-шоу.

З початком повномасштабної війни діти виїхали з рідного Херсона – Валерій до Києва, Ольга до Львова. Їхній тренер виїхав до Німеччини. Тато хлопчика – військовий та боронить Україну.

«Це дуже тяжко, ми не бачилися 8 місяців. Зв'язку немає, ми не знаємо де тато, тато не знає де ми. Мій брат теж військовий, і з ним теж не було зв'язку. З часом зв'язок налагодився. Якби я виграв гроші, я би віддав їх на дрон для армії», – каже Валерій Андрійчук.

Оля теж каже, що віддала би виграш українській армії, аби якнайшвидше повернутися додому. 

Дітям нині тяжко займатися, адже вони тренуються в різних містах.

«За весь період війни ми вперше зустрілися у Львові, і потім вже в Румунії згадали свій номер», – каже Валерій.

Зараз діти готують виступи  для другого етапу конкурсу в травні та фіналу. Та дуже надіяться на перемогу та грошовий виграш, аби допомогти наблизити головну Перемогу – України.

Виступ Валерія і Ольги можна побачити у відео з 12:57:

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024