До Луцька приїздив Павло Вишебаба та «Пташка» з Азовсталі

06 Березня 2023, 15:27
Концерт у Луцьку, фото: Lankin Studio 1898
Концерт у Луцьку, фото: Lankin Studio

У Палаці культури відбувся благодійний концерт поета та військового Павла Вишебаби. Протягом туру до нього приєднуються різні спеціальні гості, зокрема у Луцьку до письменника долучилася Катерина «Пташка» Поліщук.

Журналісти Район.Культура дізналися про це зі сторінки Павла. Поет збирає кошти на артилерію для 68-ї окремої єгерської бригади, де він служить. 

Вишебабу звільнили від виконання службових обов'язків на 20 днів спеціально для того, щоб він своєю творчістю зміг зібрати гроші. Павло після кожного наступного міста пише на своїй сторінці слова вдячності тим людям, які приходять на концерти. Усі 100% коштів з продажу квитків він завезе своїй бригаді. 

Під час літературного вечора автор читав вірші зі збірки «Тільки не пиши мені про війну», а «Пташка» співала патріотичні пісні. Між цим вони проводили й благодійний аукціон.

Після концерту всі охочі могли сфотографуватися з поетом та взяти автограф.

Павло Вишебаба – український поет, музикант і громадський активіст, його відео-поезії набирають мільйони переглядів у соцмережах, його вірші читають у прайм-тайм на центральних телеканалах, їх кладуть на музику та озвучують на проукраїнських мітингах по всьому світу різними мовами. Тексти книги Павла Вишебаби «Тільки не пиши мені про війну» стали літературним літописом почуттів багатьох українців у режимі онлайн.

Фото від Lankin Studio

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024