Минулого року повинна була готуватись до рекорду України, – поетка Тетяна Власова

03 Березня 2023, 17:21
Тетяна Власова 1107
Тетяна Власова
Тетяна Власова, поетка родом з Луцька, у День письменника поділилася своїми спогадами, як вона минулого року повинна була готуватись до встановлення рекорду України, натомість сиділа в укритті.
 
Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуці.
«Ми з Літературною агенцією OVO та фондом Голоси дітей планували на 5-6 березня благодійний Поетичний марафон. Він мав тривати понад 24 години, його учасниками були понад 120 поетів та поеток із усієї України. Книга рекордів України повинна була це все зафіксувати», – розповіла письменниця.
За словами Тетяни, вони разом із Павлом Матюшею мали бути ведучими «всього цього безумства, тож готувались не спати понад добу, слухати вірші і ставати рекордсменами». Натомість цей день 2022 року поетка провела в укритті і звідти вітала друзів із Днем письменника. Павло Матюшенко пішов в ЗСУ. 
«Поети і поетки стали військовими, волонтерами, біженцями. Не треба мені розказувати про російську культуру і хороших рускіх, я не хочу нічого про них чути. Коли ми проженемо цю нечисть із нашої країни, я хочу провести Поетичний Марафон Перемоги», – підсумувала Тетяна Власова.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024