Фортеця Бахмут: Антитіла презентували оновлену версію пісні

24 Лютого 2023, 09:22
Кадр з кліпу ВІДЕО 2639
Кадр з кліпу

У пам’ять про загиблих побратимів 130 батальйону ТРО, 241 бригади Збройних Сил України у визвольній війні проти російських окупантів «Антитіла» записали акустичну версію пісні «Фортеця Бахмут». 

Відео опублікували вранці 24 лютого. 

«Всім, хто на щиті і зі щитом – присвячується. Разом з нашим підрозділом ми воконали цю пісню по-новому. В кадрі рідна 4 рота та бойові медики підрозділу «Маестро». В акустичній версії звучить наш сум за побратимами і шана їм, а також наша рішучість на помсту за кожну зламану українську долю. Кліп був знятий, коли батальйон був виведений на відновлення з передової на Бахмутському напрямку. Вічна слава Героям, які на щиті», – йдеться в описі відео.

Оригінальне відео за тижні після прем'єри зібрало майже 4 мільйони переглядів.

За словами музикантів, перебуваючи ще в липні на нульових позиціях на півночі Харківщини, Братерство 130 Батальйону, гурт «Антитіла» прийняли рішення допомагати і підтримувати дітей загиблих Героїв 130го бата до повноліття і далі, за потреби. В деяких родинах загиблих військових по четверо дітей. 

«Ми шукаємо можливості, щоб задовільнити їх потреби і хоча б частково замінити собою батьківське плече. Особливий напрямок діяльності БФ Антитіла, наших друзів і партнерів присвячено саме дітям загиблих на війні. Заради кого ми боремося, якщо не заради них і їхнього майбутнього. Підтримати напрямок можна за посиланням», – додають Антитіла.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024