Оголосили конкурс дитячих малюнків до дня народження Лесі Українки

07 Лютого 2023, 16:19
Леся Українка 2146
Леся Українка
Оголосили конкурс дитячих малюнків «Портрет Лесі Українки» до дня народження видатної української поетеси. 
 
Про це повідомили на сторінці Колодяжненськго літературно-меморіального музею Лесі Українки.
 
Організаторами конкурсу є: арт-студія «Творці щасливих моментів», літературно-меморіальний музей Лесі Українки в селі Колодяжне та ротарі Клуб «Лучеськ». 

Конкурс проводиться у два етапи:

1 етап: 

роботи приймаються до 18 лютого 2023 року за адресою: місто Луцьк, вулиця Лесі Українки, 24 а (0 поверх). Контактний телефон: +380958330827.

Надаючи конкурсну роботу один із батьків (законний представник), який діє в інтересах дитини, яка є учасником конкурсу, підтверджує повну згоду з умовами конкурсу, а також згоду на публікацію малюнку (конкурсної роботи) без будь-яких претензій щодо авторського права у подальшому.
 
19 лютого комісія переглядає роботи, обирає переможців в кожній категорії учасників (10 робіт).

2 етап: 

Відібрані роботи розмістять на сторінках в соцмережах арт-студії «Творці щасливих моментів», для подальшого відкритого голосування. Монтаж робіт учасників конкурсу в приміщенні арт-студії «Творці щасливих моментів» 20 лютого. Роботи виставлятимуться до 25 лютого (до обрання переможця).
 
Після завершення конкурсу всі роботи конкурсантів експонуються у Літературно-меморіальному музеї Лесі Українки в селі Колодяжне. Переможця обиратимуть за кількістю вподобань під малюнком у соцмережі. Результати конкурсу оголосять 25 лютого.

Що треба для участі:

Вік дитини від 7 до 17 років включно. В правому кутку малюнка зробити паспорт (5х10 см) конкурсної роботи з обов’язковою інформацією:
  • ПІБ автора без скорочень;
  • вік автора;
  • місто;
  • контактний номер телефону;

Вимоги до робіт учасників конкурсу:

1. Розміри малюнків не обмежуються;
2. Малюнки можуть бути виконані на будь-якому матеріалі (ватман, картон, полотно і т.д.) і виконані в будь-якій техніці малювання (масло, акварель, туш, кольорові олівці, крейда і т.д.).
3. Подані на конкурс роботи мають бути оригінальними творами учасників.
4. Заборонено подавати раніше оприлюднені малюнки, які брали участь у будь-якому іншому конкурсі, а також такі, що порушують права третіх осіб.
5. Малюнки учасників мають відповідати темі конкурсу.
6. Учасник може подавати будь-яку кількість малюнків за власним бажанням.
7. Робота має бути оформлена у раму відповідного розміру.
6. Критерії оцінювання (перший етап)
Конкурсні роботи оцінюються журі за такими критеріями:
– змістовність;
– оригінальність (нестандартний підхід і виконання);
– творчий підхід;
– композиційне і кольорове рішення;
7. Визначення переможців

Переможці отримають:

І місце – місячний абонемент на заняття у арт-студії «Творці щасливих моментів», сертифікат на суму 500 гривень на придбання фарб у магазині «Художник», безкоштовне відвідування Літературно-меморіального музею Лесі Українки в селі Колодяжне для переможця та 5 друзів чи родичів.
 
ІІ місце – 50% знижки на місячне навчання у арт-студії «Творці щасливих моментів» та сертифікат на суму 300 гривень на придбання фарб у магазині «Художник», безкоштовне відвідування Літературно-меморіального музею Лесі Українки в Колодяжному для переможця та 5 друзів чи родичів.
 
ІІІ місце – сертифікат на суму 200 гривень на придбання фарб у магазині «Художник», безкоштовне відвідування Літературно-меморіального музею Лесі Українки в селі Колодяжне для переможця та 5 друзів чи родичів.
 
Всі фіналісти отримають заохочувальні призи від арт-студії «Творці щасливих моментів» та Ротарі клубу «Лучеськ».
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024