«Не кажіть мені, що я герой»: Олександр Положинський 8 місяців служить у ЗСУ

16 Січня 2023, 16:10
Олександр Положинський, фото з особистої фейсбук-сторінки 1011
Олександр Положинський, фото з особистої фейсбук-сторінки

Луцький музикант Олександр Положинський розповів про вісім місяців, які провів у лавах Збройних сил України, та натякнув про подальші плани. 

Про це ексфронтмен гурту «Тартак» повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

За словами музиканта, вісім місяців – це зовсім небагато за військовою шкалою та ціла вічність за цивільним мірилом. Це був час роботи над собою, навчань, надій, розчарувань, здобутків, відкриттів, знайомств із новим та новими. Втім, як повідомив Олександр, у нього з'явилися проблеми зі здоров'ям, тож бажання стати офіцером тепер навряд чи справдиться.

«Проявилися якісь нові болячки, загострилися старі. Не те, щоби я зовсім посипався, але дещо почав здавати. На даний момент фізичний і, як наслідок, моральний стани терпимі, але далеко не ідеальні. Питання чи є шанс стати офіцером і приносити більше користі, здається, отримало остаточну заперечну відповідь. Занадто старий. Не біда. Але хотілося», – йдеться у дописі.

Наразі Олександра перевели в інший підрозділ в межах новоствореної 47 бригади. 

«Ще не знаю повного обсягу своїх обов‘язків, але вже розумію, що займатимуся чимось більш схожим на те, чим займався до ЗСУ. Що ж – цісарю цісареве», – натякнув музикант.

Читайте також: Олександр Положинський написав пісню про свої перші дні на передовій

Як повідомив боєць, бригада активно доукомплектовується, доозброюється і влагоджується. Хлопці рвуться на фронт і вже видно багато ознак того, що недовго їм чекати. Та чи потрапить він на фронт – не впевнений.

«Але поки, будь ласка, не кажіть мені, що я герой чи захисник. Бо так не є (хоч мені часто таке кажуть). Але як прийде наказ – зроблю все можливе, щоб його виконати», – зазначив Олександр Положинський.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024