У Ковелі презентували виставку картин, присвячену жінкам

25 Листопада 2022, 10:48
Ольга Комісарик 530
Ольга Комісарик
Ковельчанка Ольга Комісарик презентує виставку картин «Крилатим землі не треба».
 
Про це повідомили на сторінці Ковельської міської ради.
 
Мисткиня презентувала вже третю персональну виставку. До представленої експозиції увійшли 55 картин. Майже всі роботи цьогорічні, навіяні актуальними подіями в Україні.
Виставка присвячена жінкам. Художницю цікавить внутрішній стан жінки, її душа, всесвіт, переживання та пізнання. На полотнах ми бачимо жінку-матір, жінку-захисницю, жінку-берегиню, жінку-долю, жінку-птаху… Жінка багатогранна, сьогодні вона схожа не тільки на горлицю чи лебідку, а й на соколицю, оскільки на рівні з чоловіком вона є воїном.
Сьогодні Ольга Комісарик не лише активно бере участь у колективних виставках місцевих майстрів, а й презентує свої доробки на міжнародних онлайн галереях, зокрема виставці на тему «Україна». Художникам з нашої країни протягом місяця можна було продавати свої роботи у жовто-синій колористиці. 
 
Також ковельчанка доєдналась до проєкту «Словенія і Україна», де мовою картин автори розповідали про становище України у воєнний час. Ольга була серед тих, чиї роботи стали частиною благодійної виставки-продажу НАХСУ. Крім того, Ольга Комісарик є активною  волонтеркою – половину отриманих коштів за картини вона донатить на ЗСУ.

Чимало знайомих, рідних, друзів та колег прийшли привітати Ольгу з відкриттям персональної виставки у рідному місті. І не зважаючи на відсутність електроенергії, захід відбувся в теплій атмосфері, яку доповнило музичне оформлення від вихованця Ковельської школи мистецтв Михайла Тарасова.
 
Виставка творчих робіт Ольги Комісарик діятиме протягом місяця у культурно-просвітницькому центрі.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024