З нагоди ювілейної дати у Маневицькому краєзнавчому музеї відбувся захід

05 Листопада 2022, 18:00
Захід у формі круглого стола ФОТО 795
Захід у формі круглого стола

Сьогодні у Маневицькому краєзнавчому музеї відбувся захід у формі круглого столу з нагоди ювілейної дати музейної установи.

Про це йдеться на сторінці у фейсбуці Маневицької селищної ради.

Привітати колектив на чолі з директором завітали Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, голова Камінь-Каширської районної ради Віктор Сус, кандидат історичних наук Волинського національного університету імені Лесі Українки, почесний краєзнавець України Геннадій Бондаренко, начальник відділу культури і туризму Маневицької селищної ради Олександр Піддубний, друзі-колеги та духовенство громади.

Під час заходу линули слова вітань та презентувалися цінні подарунки від гостей.
«Маневицький краєзнавчий музей є візитною карткою Маневицької громади і щоб познайомитися з історією краю з його минулим та сучасним життям, його із задоволенням та захопленням відвідують гості нашого селища, дорослі і маленькі жителі громади, адже це історична пам'ятка та духовність багатьох поколінь», – у вітальному слові зазначив очільник громади Олександр Гаврилюк.

Директор музею Петро Хомич щиро подякував усім за вітання. Петро Микитович ознайомив присутніх із експозиціями, які тут розміщено та розповів про найбільший і найдавніший в Україні історико-культурний об’єкт підводної археології «Маневицький човен – моноксил», який зберігається у музеї.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024