Укрпошта випустила благодійну поштову марку «Пес Патрон»: де купити

02 Вересня 2022, 13:00
Пес Патрон 3046
Пес Патрон

Укрпошта випустила нову поштову марку — «Пес Патрон». Особливість цієї марки — вона перша благодійна марка країни.

Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

Він зазначив, що ця марка розповідає про те, як cапери, разом з Патроном, допомагають зберегти життя дітей і фермерів та забезпечують проходження судів.

«Разом з Вами ми плануємо зібрати більше 1 мільйона євро на машину для розмінування, яка, можливо, не така красива, як Патрон, проте допомагає швидко розміновувати великі території», — написав Ігор Смілянський. 

«Більше 150 000 – така кількість знайдених вибухонебезпечних предметів в Україні за даними ДСНС, тож Патрон потребує допомоги і з боку технічних засобів, і з боку чотирилапих помічників. Саме тому решта донатів піде на підтримку притулків тварин по всій країні», — йдеться в повідомленні. 

Як повідомлялося раніше, випуск нової марки мав відбутися 30 серпня. Проте о 14:15 Ігор Смілянський повідомив, що, зважаючи на деякі обставини, випуск нової марки перенесли на інший день — 1 вересня.

Придбати марку можна: 

Тираж — 1 мільйон аркушів, будуть доступні листівки, конверти «Перший день» та художні конверти формату С6 та DL. Також Укрпошта створила цілий набір мерчу: магніти, футболки та худі, а також рюкзак та значки для дітей.

Обмеження: у відділеннях та онлайн можна придбати не більше 5 маркових аркушів, 5 листівок, 5 художніх конвертів, а також тільки у відділеннях до 2 конвертів «Перший день» на одне замовлення.

Читайте також: 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024